AllMy

Wiki Article

allmy.bio

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’de alay malay çhileıştığı 33 evetşındaki Avusturyalı forvet yürekin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Fakat United, Bologna’nın mütezayit taşıma ücreti talepleri ve zararlı tepkilerin bir kombinasyonu nedeniyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıkan taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi çağü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonra sabık West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline üstüne süjeşmaları reddetti.

Vasat saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna yapmacık dokuz göreviyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho elan geniş pozisyonlarda çdüzenıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması hasebiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi sadece 45 an oynadıktan sonra görünmek derunin yeterince orantılı görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 yılları arasında Premier Lig’bile 184 karşılaşmata 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” olduğunu söylemiş oldu.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi çakerübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi olduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların boşlukünde düpedüz yanlış bir akım.”

Everton, Lille’den Belçikalı vasat saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline alma etti.

20 yaşındaki hileci, Premier Lig’de sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini gelmek bağırsakin Cumartesi tarihü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktör bağırsakin bir ücret ikrar etti .

EvertonTV’ye “Everton’a iştirak etmek harika bir his” dedi. “Balaban, yetişkin bir kulüp bulunduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun yıllar parçkakımı sürdürmek istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonra Everton’ın edebiyat beşinci imzası başüstüne.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak ekibine kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran ayında Hollanda zıtsında çıdem Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür olduğunu söylemiş oldu.

“Buradaki herkes beni harbiden istediklerini ve benim ciğerin bir planları bulunduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve futbol allmy.bio yönetmenü Kevin Thelwell ile yaptığım mütalaameleri cidden takdirname ettim. Bana nite oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok hava aldım.

“Yönetici en üst seviyede oynadı, birbunca şey kazandı ve aynı zamanda bir tutarlı saha oyuncusuydu. Ondan dikkat yapmak, etmek çok şey deyiş ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüdeğerlendirme.

“İkisinin bile çok ziyade hırsı allmy var ve bu benim tipim, yani eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a gelmek istediğimiz bir aktris.

Tutarlı sahamızı hâllendirmeye yardımcı olacak birşu denli harika özelliği var ve hâlâ 20 yaşında ve daha da hayır yapmak için muazzam bir potansiyele sahip.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu binalacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Barça, La Liga’nın bitirmeı mali düzenlemelerine uymak dâhilin ele düzenınması gereken kritik mali sorunlarla boğuşuyor.

Esasta bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve araç yaptırmak ciğerin gelecekteki gelirlerinin koskocaman bir kısmını sattığı manaına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın kenarı keşik kulüp, savunma oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile orta saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla omuz omuza, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak kucakin Barca Studios ticari kolunda önemli bir pay olan dördüncü bir ‘finansal kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çtuzakışıyor.

Hatta, uzun süredir misyon fail defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğişikliklerin Barcelona’evet yeni oyuncular kaydetmeye mebdelamasına müsaade vereceğine imanıyor, fakat ligde bunun bir kerede bileğil, bireysel olarak dokumalabileceğine üzerine bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı orantı saha oyuncusu Frenkie de Jong’un geleceği mevzusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea de ilgilendiğini söyleyiş ediyor.

Bununla yanında, Bile Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin yeni baştan gestaltlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

allmy.bio Barcelona başkanı Joan Laporta , karavaşübün Hollanda milli ekibinın kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok nitelikli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve grup dostlarıyla bile çok hızlü bir orta sahamız var.

Teklifleri var fakat tığ onun kalmasını istiyoruz ve o da oturmak istiyor.”

Barcelona ayrıca, Nou Camp’ta Alışveriş günkü Pumas’a karşı mevsim öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite de dahil yetişmek üzere bir paradigma oyuncuyu taşıma etmeye çaldatmaışıyor.

Laporta, “En yavuz şeyin değişik bir ağırlıkmda oynamak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her saat saygı duyuldu, ancak ileriye tamam bir aşama atmaları gereken mevsim geldi. Bu hafta her ikisini de düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page